Mostar, četvrtak 15.06.2017. od 19:00 do 21:00 sat na platou Mepas Malla

Priroda je dar koji svi moramo čuvati! Podignimo zajedno svijest o očuvanju okoliša i zajedničkim trudom uljepšajmo svoju okolinu. Pobrinuli smo se da i vaši mališani kroz zabavu i kreativne radionice nauče kako čuvati okoliš i prirodu oko nas. Provedite vrijeme s vašim najmlađima u ugodnom druženju na platou Mepas Malla ovog četvrtka, 15.06.2017., i od 19:00 sati budite dio vesele dječje zabave Ambalažu recikliraj, okoliš sačuvaj!

Ekopak - vodeći operater sistema za upravljanje ambalažnim otpadom u FBiH i Duga d.o.o. Biograci, koja se dugi niz godina bavi prikupljanjem i zbrinjavanjem sekundarnih sirovina i proizvodnjom kartonske ambalaže, su u saradnji sa Mepas Mall-om pripremili raznovrsne radionice za sve mališane. Kroz zabavan i edukativan način mališani će  kroz igru, smijeh i zabavne likove učiti o važnosti očuvanja predivne prirode koja nas okružuje.

Najmlađi će imati priliku uživati u veselom druženju s pčelicom Majom koja najbolje poznaje načine kako očuvati prirodu. Zajedno ćemo uživati u igri memorije „Recikliraj i napravi od Zemlje Raj“  i tematskim bojaonicama kroz koje ćemo saznati što se sve može reciklirati. Ove zanimljive igre savršena su prilika da na zabavan način svi učinimo nešto lijepo za prirodu koja nas okružuje počevši od naših najmlađih. Za sve posjetitelje smo pripremili i pregršt slatkih nagrada u kojima će svi uživati!

Pozivamo sve roditelje i mališane da nam se pridruže i odlično provedu! Potrebno je ponijeti samo dobro raspoloženje!