Karijera

Početna | Karijera

Karijera

UPUTSTVO: Pažljivo pročitajte i unesite podatke u tražene tabele.

Lični podaci kandidata

@

Status kandidata

Naredne redove popunjavaju kandidati sa radnim iskustvom.
Molimo Vas da svoje radno iskustvo navodite redoslijedom od posljednjeg do Vašeg prvog zaposlenja.

Dodaj

Obrazovanje

Znanje stranih jezika

Jezici Poznavanje
A B C D

A - odlično poznavanje: podjednako kao i maternji jezik.

B - vrlo dobro poznavanje: tečnost u razgovoru i ispravnost u pisanju; od zaposlenog se očekuje da se neovisno služi jezikom u radnim zadacima, priprema različite pismene materijale u vezi sa poslom.

C - ograničeno poznavanje: dobro poznavanje jezika gdje se od zaposlenog očekuje da učestvuje u razgovorima ili na sastancima, čitanje i razumijevanje tekstova u vezi sa poslom i pisanje jednostavnijih.

D - minimalno poznavanje: dovoljno ili minimalno služenje jezikom, gdje se od zaposlenog traži da razumije jednostavne razgovore, obraćanja na stranom jeziku, ili čitanje najjednostavnijih tekstova

Služenje računarom

Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije

(molimo Vas da navedete od kada posjedujete vozačku dozvolu i da li vozite automobil)

Izjave

  • Ovim izjavljujem po punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću da su svi moji odgovori na gore navedena pitanja, kao i ova izjava, istiniti, potpuni i tačni.
  • Izjavljujem da mi je poznato da u slučaju predaje dokumenata ili davanje lažne izjave mi može prestati radni odnos u skladu odredbama Zakona o radu

NAPOMENA: Informacije prikupljene ovim upitnikom smatramo povjerljivima i biće korištene samo i jedino u svrhu selekcije kandidata za određeno radno mjesto u Ekopaku d.o.o. i u druge svrhe se neće koristiti i neće se proslijeđivati trećim licima.

Ekopak d.o.o koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i pružio bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u Vašem web pregledniku.